Seizoensplaatsen

€/night
Your rating:

INFORMATIE

Seizoensplaatsen voor caravan, camper, vouwwagen of tent op basis van 2 personen incl. gebruik van douches, één auto en exclusief toeristenbelasting. Seizoensplaatsen van 1 april tot 1 oktober op aanvraag.

Per overnachting Per week excl. elektra Per week incl. elektra
€ 22,50 € 125,00 € 135,00

NEEM JE PAARD MEE

Het meenemen van een eigen paard behoort tot de mogelijkheden. De Maesberg heeft plaats voor 8 gastpaarden. De paarden verblijven in prettige openboxen en hebben een (weide) paddock tot hun beschikking. Zowel ruiter als paard zullen helemaal tot rust komen. Stalling voor het paard is incl. voer. We hebben tarieven voor één dag, één overnachting of een week.

Per dag Per nacht Per week
€ 15,- € 25,- € 150,-

De ruiterroutes die langs De Maesberg lopen zijn oneindig. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt aan je voeten, maar ook de route van de Veluwe Trail komt langs De Maesberg. Is het meenemen van je paard al een groot avontuur op zich en blijf je daarom liever op het veilige terrein van De Maesberg? Geen probleem, de gehele accommodatie heb je tot je beschikking. Als je wilt werken aan rijtechnische- of persoonlijke uitdaging dan kan je uiteraard een training of een coachsessie boeken bij Sonja Braafhart.

HEEFT U VRAGEN OF WILT U RESERVEREN?

STUUR EEN E-MAIL

Prijzen onder voorbehoud. Bekijk onze disclaimer voor meer informatie.