Jaarcursus ‘Vrij met je Paard’ 2015-2016

Het gelijknamige boek Vrij met je Paard, geschreven door Sonja Braafhart, is een groot succes. Het heeft honderden paardbezitters nieuwe inzichten en inspiratie gegeven. Dit prachtige boek vraagt naar meer. Deze intensieve jaarcursus is speciaal voor diegene die het boek gelezen heeft en zichzelf verder wilt ontwikkelen in deze materie door:

  • Geheel vrij te worden in beperkende gedachtes en suggesties die er steeds maar weer voor zorgen dat je die ene uitdaging niet durft aan te gaan.
  • Geheel vrij zijn in met maken van je keuzes zodat je kan open bloeien door meer verbinding met jezelf en je paard te krijgen.
  • De vergeten taal van het paard te lezen, te voelen en te begrijpen. Al kijkend door de ogen van het paard ontmoet je je ware zelf.

Ze heeft me geleerd te geloven in datgene wat ik graag wilde, ook al leek het onmogelijk! Stap voor stap maakte angst plaats voor zelfverzekerdheid. En zo komt er nooit een einde aan de ervaringen die we van onze paarden meekrijgen. Er is alleen steeds weer een nieuw begin.

Sonja Braafhart, Vrij met je Paard

Tijdens deze jaartraining werken in kleine groepen van max 10 personen. Ieder werkt aan zijn persoonlijke doel(en).

De jaarcursus wordt begeleid door Sonja Braafhart.  In 8 weekenden verdeeld over een jaar gaat zij met jou aan de slag met een volledig programma dat er voor gaat zorgen dat jij je spiritueel compleet gaat voelen en nog meer in harmonie met jezelf en je paard. Het programma van ‘Vrij met je paard’ is compleet waarbij er aandacht besteden aan de fysieke, mentale en spirituele aspecten van mens en paard. Omdat we geloven in de kracht van samenwerken heeft Sonja Braafhart 3 pareltjes uitgenodigd die als gastcoach ieders twee keer een dagworkshop komen geven.

We hebben mooie gesprekken met ze gevoerd, bijzondere sessies met ze ondergaan en we zijn zo trots en dankbaar dat ze hun steentje willen bijdragen aan deze inspirerende jaarcursus. We willen je graag voorstellen aan

Schermafbeelding 2015-07-08 om 09.22.22

Bitless and More; waarmee ik afgelopen voorjaar een geweldige reis naar Portugal heb gemaakt om kennis te maken met het Sjamanistsiche coachen met paarden. Bitless and More schept mogelijkheden waarbij mens en paard elkaar (opnieuw) kunnen ontmoeten. Ze gebruikt de kracht van de natuur en zet de intuïtie van het paard in, met als doelstelling bewustwording en heling.

Schermafbeelding 2015-07-06 om 08.50.46

Anita van Gils; laat ons kennismaken met Reconnective Horseriding. Deze innovatieve (rij)methode, die volgens 5 stappen gehanteerd wordt, verbindt jou met jezelf, zodat je een diepere eenheid met je paard ervaart.

Schermafbeelding 2015-07-06 om 14.06.22

Esther Verlinden; een doorgewinterde en hartverwarmende paardencoach. Zij laat het paard je helpen om het onbewuste in onszelf zichtbaar te maken. We laten ons heerlijk leiden door de kennis en inzichten van deze geweldige vrouw.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij het boek ‘Vrij met je paard’ gelezen en hunker je ook naar meer? Reserveer dan nu vast een plek voor de jaarcursus Vrij met je paard 2015-2016.

Het paard weet exact wat wij in het leven het meest nodig hebben, hij is in staat ons te laten doen waartoe wij in staat zijn.

Sonja Braafhart, Vrij met je Paard

Wanneer

Zie onze agenda

Kosten

€ 250,- per weekend, incl. drankjes, lekkere lunch, 1 overnachting voor je paard of gebruik van een schoolpaard en een workshop van de ‘special guest’ op zaterdagmiddag op zes weekenden.

HEEFT U INTERESSE IN DE JAARCURSUS?

STUUR EEN E-MAIL

Prijzen onder voorbehoud. Bekijk onze disclaimer voor meer informatie.