Binnenkort: Open Huis

Binnenkort: Open Huis

Heb je al veel van Trainingscentrum De Maesberg gehoord, maar ben je er nog steeds niet aan toegekomen om eens te gaan kijken? Of ben je er wel eens geweest, maar ben je nieuwsgierig naar de visie en werkwijze van dit bedrijf?

Dan ben je binnenkort van harte welkom op ons Open Huis. Aanvang 13:00 uur. De exacte datum volgt snel…

Author description

Sonja Braafhart

About the author:Ik wil me graag aan je voorstellen. Ik ben Sonja Braafhart. Samen met mijn gezin ben ik eigenaar van Trainings- en Opleidingscentrum De Maesberg in Arnhem. Ik hou me dagelijks bezig met het lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele welzijn van mens en paard. Om mijn mooie, maar ook brede beroep samen te vatten, noem ik mezelf Horse & Mind coach.

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields